Lördag

Igår hade jag supertrevligt.
Gick på stan med Vonna sen solade vi och sen hem till henne och lagade middag. Käkade Oxilé m strips bea och sallad. Mysigt. Sen for Daniel och Ph till Bräcke.
Jag Yvonne och Marcus åkte till brunflo till Perra. Kollade på kissebebisarna. Så sjuuukt jävla söta =)
Sen åkte vi hem till yvonne, selma kom. Men jag mådde så sjukt dåligt så jag åkte hem :(
Haft superont i magen. Idag känns det sisådär. Tror det är magkatarr :(
Ska knata upp till Centrum nu och möta Vonna.
Sen ikväll kommer min älskling hem ♥

Fick ett samtal i morse... Wiiiiieeee  vi ska kolla på en 5:a. Hon ville byta typ NU. Fan va jag är lycklig. Allt går som på räls nu. Är det verkligen min tur nu?  Jag törs inte bli för glad för så brukar det skita sig, men jag ska vara lycklig inom mig och hoppas på det bästa...

Bara en vecka kvar nu...   Åhh va jag läääängtar  :-D

Poss Heeeej

Hälg!

Vad veckorna bara rusar fram...
Redan fredag igen. Men det gillar vi!
Iveckan har jag pluggat som bara den. Är nu klar med Pykologi kursen, känns skänt. Håller just nu på med Medicinsk grundkurs. Det är roligt men det kommeratt bli kämpigt, det är en stor kurs!
Haft besök 2 dagar i ad av Yvonne, Marcus & Smilla. Barnen har lekt och haft så kul!
Men jag mådde så fruktansvärt dåligt igår, hade såna kramper i magen så jag trodde jag skulle kräkas, men idag känns det såå mycket bättre som tur är.
Idag ska jag ner på stan med Yvonne, tror vi ska sola lite. Sen är vi bjudna dit på middag. Är så kul att Marcus och Daniel funkar så bra ihop så man kan umgås allihopa =)
Daniel & Philip ska åka till Bräcke men åker hem i morron igen!

Wiiiee om en vecka då :-D
Längtar så ini bomben....


Nä nu ska jag göra mig iordning och möta Yvonne.

Poss Hej


$ Store

Idag ska jag och Yvonne och Mamsen (förhoppningsvis) till Dollar store.
Tycker det är kul att gå runt där och klämma och känna på alla saker.
Skönt att komma bort från stan en sväng. Och med så trevligt sällskap så blir det kanoners...

Helgen hade inte så mkt att bjuda på, är inte riktigt mig själv just nu. Mycket som svider och gör ont, men det är väl så det ska vara!!!

Lördagen jobbade jag min sista dag på praktiken, jobbade mellan 07-21.
Va inte så vidare pepp men det gick bara bra ändå, va ganska hektiskt emellanåt, fick se ett riktigt fult "sår fullt med nekroser. Huaa stackars människa :-( 
Hoppas så innerligt att den dagen jag blir gammal att man slipper alla dessa hemska smärtor...

Igår va det skola. MÄNK är en kurs jag absolut INTE gillar. *Tummen ner*
Satt kvar en liten stund, men va absolut inte pepp på att plugga så jag åkte hem istället!
När Daniel slutat for vi iväg och handlade mera. Så nu har vi en frys full som kommer räcka heela månaden lång. Känns super skönt, sen hem och käkade lite. Efter det for vi och hämtade upp Yvonne och sen vidare till deras garage, fixade med ett batteri till min bil också tinade vi av den rejält och städade den lite.
Hoppas att den vill starta idag. Är så less på att ha en bil som man aldrig vet om den startar... Bläää...
Köpte en ny kökslampa, lika bra att den andra pajade för denna är bra mycket finare, Daniel hängde upp den igår kväll och det blev kanon!

Ja just, va ju och kikade på en lägenhet i fredags, en 4:a (105 kvm) på Havrevägen, men jag tycker att dom husen är så fruktansvärt fula så jag skulle nog aldrig trivas i dom tyvärr, och dessutom behöver vi ju en 5:a. Så det gjorde sig ju lite självt...

Och det jag va så glad över förut sket sig i vanlig ordning... Har som sagt inte bråttom och allt ska kännas helt 100 annars får det vara.  Men jag hoppas ju ändå att det ska bli som jag vill. Saknar så otroligt..

Är allmänt off och känner att det är mkt just nu. Jag är inte mig själv och låt mig ta den tid det tar att hitta tillbaka!


Håll tummarna att bilskrället går igång :-)

Såg på Elgiganten att dom hade mini laptop för 1888 kr, blev så sugen, skulle behöva en att ha till skolan.. Men jag skiter inte pengar så det går inge bra ;-)



Byyyyeeeeeeee







RSS 2.0